Benno Gosvig Maskinstation

Benno Gosvig´s Entreprenør - Maskinstation har mere end 25 års erfaring, som vi gerne dele med dem.
Vi har professionelle medarbejdere, som leverer kvalitetsbevidst arbejde til de aftalte tider.
Maskinstationen ledes af Benjamin Gosvig. Han har ansat 8 maskinførere på fuld tid, derudover har maskinstationen tilknyttet flere freelance medarbejdere der kan træde til når meget skal nås i en kort tidsperiode.


SNITNING AF GRÆS OG MAJS

Benno Gosvig maskinstation tilbyder professionel snitning af græs og majs i høj kvalitet Vi hjælper kunder med både små og store marker i hele Ringkøbing Skjern kommune - vi er derfor sikre på, at vi også kan hjælpe dig. Kvalitet er altid i højsæde hos os og store som små kunder vil opleve den samme høje kvalitet. vi er effektive og hurtige i vores arbejde med snitning af majs og græs. Dette kan vi kun gøre fordi vi har de rette maskiner og har stor faglig indsigt.

 

KOMPRIMERING I STAK & FRAKØRSEL

KOMPRIMERING I STAK & FRAKØRSEL Hos Benno Gosvig Maskinstation har vi stor kapacitet og mange års erfaring at trække på, når det kommer til grovfoderområdet – og vi gør alt for at skaffe vores kunder det bedst mulige resultat. Vi ved, hvor vigtigt ensileringsarbejdet er, og derfor sørger vi konstant for at holde både udstyr og mandskab i topform til opgaverne. Komprimeringsarbejdet i stak eller silo er afgørende for kvaliteten af den ensilage, der kommer ud af anstrengelserne.

 

Gyllenedfældning / udlægning og transport

Vi klarer alle de gængse opgaver omkring behandling af gylle såsom gyllenedfældning og gylleudlægning. Vi sørger også for transporten – også når afstanden er stor

 

 

 

 

 

 

Dræning

Har du problemer med vand, der samler sig på din mark? Du har sikkert brug for et markdræn. Det kan vi hjælpe dig med hos Benno Gosvig maskinstation. Vi hjælper kunder med nedgravning / nedpløjning af dræn.Dræning er et grundvilkår for planteproduktionen. Ved dræning fremmes afstrømningen af overskudsvand i rodzonen således, at der til stadighed opretholdes et passende luftskifte til planterødder og mikroorganismer.

 

 

Hegnsklipning

Et ”levende” læhegn med planterækker bestående af buske og træer kræver vedligeholdelse i form af beskæring med ca. 2 års mellemrum. Det er en krævende opgave at beskære og klippe et læhegn til, men heldigvis kan man ved hjælp af maskiner klare opgaven relativt hurtigt og uden besvær. Vi har de nødvendige maskiner til at klare opgaven.

 

 

 

 

Halmpresning og håndtering

 

 

 

 

 

 

 

Majssåning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en besked