Om os

Maskinstationen ledes nu af sønnen Benjamin Gosvig. Han har ansat 8 maskinførere på fuld tid, derudover har maskinstationen tilknyttet flere freelance medarbejdere der kan træde til når meget skal nås i en kort tidsperiode.

Maskinstation har mere end 35 års erfaring, som vi gerne dele med vore kunder. Vi har professionelle medarbejdere, som leverer kvalitetsbevidst arbejde til de aftalte tider. Benno Gosvig har altid været den visionære mand med gode ideer.

I 1992 blev maskinstationen udvidet til også at omfatte en entreprenørafdeling, i starten bestod arbejdet hovedsageligt af mindre anlægsopgaver, og nedrivningsopgaver.
Nye arbejdsområder kom til. Der blev indkøbt nye maskiner, og entreprenørafdelingen blev efterhånden en mere omfattende del af virksomheden Benno Gosvig.

I 1994 tog Benno Gosvig uddannelsen som kloakmester, det betød at entreprenør afdelingen fik endnu mere vind i sejlene. Det viste sig at være rettidig omhu, der kom i den periode et stort byggeboom inden for landbruget. Entreprenørafdelingen har siden ekspanderet fra at være en lille afdeling under maskinstationen, til nu at være hjørnestenen i virksomheden Benno Gosvig, og udgør i dag 75 procent af forretningen.

Entreprenør afdelingen beskæftiger i øjeblikket 42 medarbejdere. Vi har alt inden for moderne entreprenør materiel, vi har alle de maskiner vi skal bruge når vi går i gang med en opgave, Vi har alle maskinerne lige ved hånden, hvorfor vi er i stand til at klare alle former for entreprenør, anlægsarbejde. og nedrivningsopgaver af alle størrelser og typer.
Det giver os også fordele i form af, at vi bliver hurtigere og mere effektive, når vi har faguddannede medarbejdere, og egne maskiner til opgaven.

Skriv en besked